Ajánló

2023.03.24. 08:30

Hétvégi programok Nagykanizsán és környékén

Gyuricza Ferenc, Korosa Titanilla

Jótékonysági futást rendez a hét végén a Kanizsai Futóklub

Fotó: Korosa Titanilla

Sigmund Romberg emléktábla

Nagykanizsán, a Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Művészeti Iskolánál pénteken 11 órakor a Nagykanizsai Városvédő Egyesület és a Sigmund Romberg Emlékbizottság közös szervezésében avatják fel Sigmund Romberg zeneszerző felújított emléktábláját. Ünnepi beszédet Balogh László polgármester, Cserti Tibor, a Nagykanizsai Városvédő Egyesület elnöke és dr. Mladen Andrlic, a horvát köztársaság nagykövete mondanak. A műsorban a Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Művészeti Iskola tanárai működnek közre.

Hadtörténelmi esték

Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban pénteken 18 órakor a Hadtörténelmi Esték sorozat következő eseményeként dr. Hermann Róbert történész, egyetemi tanár tart vetített képes előadást Petőfi a forradalomban és a szabadságharcban címmel.

Dzsessz

A Kanizsai Zeneiskoláért Alapítvány szervezésében szombaton 18 órától a dzsessz­énekes Sárközi Dina lép fel a nagykanizsai Honvéd Kaszinóban. Közreműködik a Kanizsa Big Band.

Vuk és Steve

Szombaton 16.30 órakor a nagykanizsai Kodály Zoltán Művelődési Házban a Vuk bábjátékot láthatja a közönség, majd 19 órakor Hajdu Steve stand-up műsora kezdődik.

Termelői piac

Zalaszentbalázson, a kultúrházban vasárnap 14 órától termelői piacot tartanak húsvéti ruhabörzével és tavaszváró műsorral.

Jótékonysági futás

Tartós élelmiszerrel lehet nevezni a Kanizsa Futóklub szombati jótékonysági futására. A résztvevőket 9.30-ra várják a csónakázótóhoz, a választható távok: 5 kilométer gyaloglás, valamint 600 méter, 5 km és 10 km futás.

Koncertek, zenés partik

Nagykanizsán, a Cserebogár Bárban pénteken 20 órától a Büdös Bogarak Trió mutatja be jazz műsorát. A Rush Clubban pénteken Yamina, Elektra és Dony lép fel. A Kanizsa Clubban szombaton Pál Ati és Danny Better áll a lemezjátszók mögé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában