Szépségkirálynőről neveztek el fagyit

2022.07.13. 15:00

Tótpeti Lili ihlette a Királylány kedvencét

Királylány kedvence néven készített fagylaltot Horváth „Mákos” Ferenc, a kiskanizsai Puncs Fagyizó tulajdonosa. Az izgalmas ízek kombinációjából álló édességet a Miss World Hungary szépségverseny nagykanizsai győztese, Tótpeti Lili ihlette.

Benedek Bálint

Tótpeti Lili megtisztelőnek érzi, hogy Horváth Ferenc "Mákos" elnevezett róla egy fagylaltot

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Olvasóink már megszokhatták, hogy a kiskanizsai "Bagaméri" kreativitásának nincsen határa. Tengeri sós pisztácia, málna és tört csokoládéból készült Giro-fagylalt. Sőt korábban több híresség és ismert személyiség "kapott" hűsítő finomságot. Horváth Ferenc szerint mind közül a legismertebb a mai napig vendégei körében a Messi kedvence. Ebbe egy ismert karamelles-mogyorós csokoládé íze köszönt vissza, melyet a labdarúgó gyerekkorában annyira kedvelt. A Forma–1 hétszeres világbajnok pilótájának, Schumachernek tiszteletére is készült fagyi, legutóbb pedig a szenzációsan szereplő magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi gazdagodott mogyorós, csokoládés vaníliás édességgel.

– A Zalai Hírlap rendszeres olvasójaként követtem Lili sorsának alakulását, büszkeség számunkra, hogy ilyen nagyszerű eredményt hozott a városnak – mondta Horváth Ferenc. – A születésnapjára fagylalttortát készítettem, ekkor döntöttem úgy: megilleti őt a Királylány kedvence. A tejes alap karamellel és grillázzsal elkészítve kivételes ízutazásra hívja azt, aki megkóstolja.

Tótpeti Lilinek nagyon ízlett, s megtisztelőnek érzi, hogy egy fagyizó gondolt rá. A szerény lány kiemelte: különösen jólesik neki a gesztus, hiszen a családjának nagy része kiskanizsai származású. Bár a modellfotózások miatt odafigyel az alakjára, nyáron a hűsítő finomságokból mindig engedélyez magának néhány gombóccal.

Kapcsolódó cikkeink:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában