Összefoglaló

2022.06.19. 20:00

Holttest az autóban; repülőjárat Dortmundból Sármellékre; háromnapos tánckavalkád – a hét hírei Zalában

A héten sem volt sajnos hiány rendőrségi hírekből, de szerencsére vidám eseményekről is beszámolhattunk. Mutatjuk a hét legolvasottabb cikkeit a megyéből.

zaol.hu

Fotó: Varga György/MTI

Háromnapos tánckavalkádot tartottak Zalaegerszegen

Az egerszegi sportcsarnokban a gálával indult a háromnapos sorozat, amelyen hat ország ötszáznyolcvan táncosa vett részt. A 10. Press Dance Nemzetközi Táncverseny lényege pedig abban rejlett, hogy valamennyi korosztály és kategória, illetve stílus képviseltette magát, vitte színpadra produkcióját.  További részletek ITT.

Forrás: Pezzetta Umberto

Betonhídfejnek ütközött egy sofőr Zalaapáti térségében

Egy 35 éves dióskáli nő Zalaapáti térségében egy lejtős útkanyarulatban egy másik gépjármű előzésébe kezdett, majd a manőver során a vele szemből érkező jármű miatt hirtelen jobbra kormányozta járművét, és lesodródott az úttestről, majd egy beton hídfejnek ütközött neki. Bővebben ITT.

Fotó: police.hu

A Balatoni úti felüljáróról akart leugrani egy 56 éves nő Zalaegerszegen

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság járőrei 2022. június 13-án 10 óra 45 perckor Zalaegerszegen egy nőre lettek figyelmesek, aki a Balatoni úti felüljáró korlátjának külső részén áll, és a híd alatt található vasúti sínek irányába fordulva két kezével kapaszkodik. Továbbiak ITT.

Újabb manóajtó bukkant fel Zalaegerszegen! Vajon ön megtalálja?

Vári Tamás zalai művész neve bizonyára sokaknak ismerős, hiszen egyedi "manóajtóit" már többen is felfedezték Zalaegerszegen. Persze nemcsak a mi megyeszékhelyünkön bukkantak fel ezek az apró, de gyönyörű street artok, hiszen Tamás többek között Veszprémben és Szombathelyen is rejtett el belőlük. Bővebben ITT.

Fotó: Vári Tamás

Kapcsolódó cikkünk:

Karambolozott két autó Zalaegerszeg közelében

Két személyautó ütközött össze szerdán délután két óra tájt a a megyeszékhely határában. Részletek ITT.

Fotó: Fehér Márk

Csütörtökön megérkezett az első menetrend szerinti járat Dortmundból a Hévíz-Balaton Airportra

Csaknem másfél évtized után ismét menetrend szerinti repülőjárat érkezett a Hévíz-Balaton Airportra (HBA). Mostantól heti két alkalommal jönnek gépek Dortmundból a zalai légikikötőbe. Továbbiak ITT.

Pénteken elkezdődött az Egerszeg Fesztivál

Pénteken délután négy órakor kezdetét vette az EgerszegFeszt háromnapos rendezvénysorozata, amely érinti a Kazinczy teret, a Kossuth utcát a Petőfi utca kereszteződéséig, a Dísz teret és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem melletti parkolót. Részletek ITT.

A fesztiváli forgatagban Velkey Péter, az önkormányzat humánigazgatási osztályának vezetője, Balaicz Zoltán polgármester, Tompa Gábor fesztiváligazgató, Vigh László országgyűlési képviselő Fotó: Seres Péter

Kapcsolódó cikkeink:

Halottat találtak egy Suzukiban Zalaegerszegen

Vasárnap reggel a Tesco bevásárlóközpont parkolójában egy autóban elhunyt férfit találtak. További részletek ITT.

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában