Frissen Zalából

2021.11.25. 07:00

Szerelik az ünnepi fénydekorációt Nagykanizsán

A Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt. és a hivatal jóvoltából pénteken este felkapcsolják a város ünnepi díszkivilágítását.

Benedek Bálint

20211122, Nagykanizsa, Káészül az ünnepi díszvilágítás Nagykanizsán.Képen : Kiss Tibor és Szarka Zoltán munka küzben. Fotó : Szakony Attila SzA Zalai Hírlap ZH

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

A cég vezérigazgatója, Szabó István elmondta: a tavalyi fénydíszeket szerelték fel, az előző évhez hasonlóan a Fő utcát és az Erzsébet teret díszítették, utóbbi helyszínre visszatér a látványszökőkút és egy másik motívum. Folyamatban van az adventi koszorú készítése is. Ezenkívül az Ady, a Csengery és a Sugár utcában rögzítettek látványos díszeket. Kiskanizsán, Miklósfán és Szabadhegyen fényelemeket helyeztek el a kandelábereken, a Hevesi utcában az oszlopokat díszítették fel. A téren állítják fel a mindenki karácsonyfáját december 1-jén, s lesz egy karácsonyfa a Csónakázó-tónál is. Ablakokba helyezett adventi naptár és a Vasemberház kicsinosítása ugyancsak fokozza az adventi hangulatot Nagykanizsán.

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában