Frissen Zalából

2021.10.20. 15:57

Minden, ami agresszió: prevenciós és vagyonvédelmi konferencia Zalaegerszegen

Minden, ami agresszió címmel szervezett prevenciós és vagyonvédelmi konferenciát a Patent Csoport és a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Győrben már több hasonló szakmai találkozót tartottak, annak mintájára Zalában is szeretnék felhívni az érintettek figyelmét a legfontosabb tudnivalókra.

Mozsár Eszter

"vallatószékben" Kovács Dezső (ZMKIK elnöke), Bauer László (Patent Csoport vezérigazgató-helyettese), dr. Vereckei Csaba (r. dandártábornok, rendőrfőkapitány) és Soóky Andrea (tréner és írásszakértő) Fotó: Katona Tibor

Kemes Zsuzsa, a Patent Távfelügyelet Kft. ügyvezetője kérdésünkre elmondta, a győri központú, s az egész Dunántúlon jelenlévő cég ezzel a rendezvénnyel hagyományt szeretne teremteni.

A „vallatószékben” Kovács Dezső (ZMKIK elnöke), Bauer László (Patent Csoport vezérigazgató-helyettese), dr. Vereckei Csaba (r. dandártábornok, rendőrfőkapitány) és Soóky Andrea (tréner és írásszakértő) Fotó: Katona Tibor

A pandémiás időszak után különösen fontos tabutémát érintettek az előadók. Többek között szó esett az agresszió megjelenésére a családban, a világhálón, a munkahelyen és a sportban. Annak kezelésére, felismerésére kaptak támpontot a jelenlévők, valamint „döglött aktákba” pillanthattak be és a „gyilkos sorok” között is olvashattak az írásszakértő szemével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában