Frissen Zalából

2021.08.19. 07:00

Folytatódik a Hétrétország Őriszentpéteren

A hét végén tovább folytatódnak az őrségi kulturális fesztivál programjai.

Gyuricza Ferenc

A fellépők közt ott lesz Péterfy Bori is

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

Csütörtökön 11 órakor a Pajtaszínházban Tükörmese címmel gyermekprogram, majd 14 órától a Malom udvaron családi foglalkozás várja az érdeklődőket. A Malom látogatóközpontban 17 órakor Tóth Viktor szaxofonművész tart előadást a jazzről, ezt Új közjáték címmel filmvetítés követi, majd Németh Juci és G. Szabó Hunor ad közös koncertet. Lesz stand up comedy, a Fabók Mancsi Bábszínháza pedig pajzán vásári komédiát mutat be.

A pénteki fő program 19 órakor kezdődik a Malom udvarban, itt a Pink Floyd-dalokat játszó Keep Floyding, a Tolcsvay Lászlóval kiegészült Illés-Fonográf Emlékzenekar, valamint két Omega Tribute zenekar, az Új-Babylon és az Omega Revival ad koncertet. A program vendége Debreceni Ferenc, az Omega dobosa lesz.

Szombaton 19.30-tól a Lépjünk a Holdra, majd Péterfy Bori és a Love Band, illetve a Braindogs mutatja be dalait. Pénteken 17 órakor a Zene templomai hangversenysorozat keretében a szentgyörgyvölgyi református templomban Szirtes Edina Mókus és Rohmann Ditta lép fel. A számos további programot kínáló Hétrétország vasárnap 15 órakor zárul az őriszentpéteri református templomban Kollár-Klemencz László, Farkas Róbert és Dargay Marcell zenés lírai műsorával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában