visszatekintés

2019.12.28. 20:00

Idős bácsin segítő rendőrök, Zala megye csodái, cosplayer fogorvos – Ezeket olvastátok szeptemberben

Folytatjuk cikksorozatunkat. Nézzük, mi érdekelte a zalaiakat a leginkább szeptemberben!

zaol.hu

Forrás: Hazardous Pictures

Januárban a legolvasottabb cikkek az időjárásról szóltak, ami valóban elég sok gondot okozott, hiszen a jégeső viharos széllel csapott Zala megyére. Februárban a zalaegerszegi Studio szórakozóhely bezárása, az UFO-k, de Kürnyeg Szabolcs története foglalkoztatta leginkább olvasóinkat, míg márciusban a zalaegerszegi sportcsapatok kerültek a fókuszba. Áprilisban a zalai rendőr hőstette, az Exatlon-os Szabó-Thomka Hanna és a Hotel Balaton átalakítása tarolt, májusban pedig az érettségizők, a sportcsarnok megújítása, valamint a járműipari tesztpálya első ütemének átadása. Júniusban áramkimaradásról, gerincterápiás központról és sportcsarnok megújulásáról szóltak a hírek. Júliusban a brutális jégeső, a vízáradat és egy rendhagyó esküvő történései érdekelték leginkább olvasóinkat. Augusztusban dr. Rashed Aref kinevezése, szívmelengető stroke-os élettörténetek, valamint Mányoki Attila világrekordja került válogatásunk „legjei” közé.

A felsorolásból ezúttal is szándékosan kihagytuk a rendőrségi híreket.

Olyan videó készült Zalaegerszegen, ami biztosan visszahozza az emberekbe vetett hited

Kivételt képez ez alól a következő rendőrségi esemény:

Egy idős bácsika próbált hazajutni, de sajnos nagyon csak nehezen ment neki. Leült a Kossuth Lajos utcai butik lépcsőjére pihenni, mert a lába nem bírta tovább. Szerencsére a közel 40-45 perces pihenés alatt sokan megkérdezték tőle, hogy minden rendben van-e vele. Így tett az esti járőrszolgálatát végző rendőrhölgy is. Kis beszélgetés után a rendőrnő továbbment, de sok idő nem kellett, és ismét céltudatosan visszatért az idős úrhoz. IDE kattintva megismerheted a történet folytatását, vagy nézd meg a lenti videót.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1VkGL7PQQ-w&feature=emb_logo

Bemutatjuk Zala megye hét természeti csodáját

Kihirdettük Zala legszebbnek tartott természeti értékei közül azt a hetet, amelyet olvasóink voksai az él­mezőnybe rangsoroltak. IDE kattintva felidézheted a listát.

A pacsai öreg hársfa kapta a legtöbb szavazatot olvasóinktól
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

 

Ismerd meg a csinos hévízi fogorvost, aki szabadidejében videojáték karaktereket kelt életre

Rókuc 2015 óta készít jelmezeket, emellett Hévízen dolgozik fogorvosként. A fiatal nő rengeteget köszönhet hobbijának. IDE kattintva megismerheted közelebbről Baji-Gál Fannit.

Baji-Gál Fanni, mint Jynx az őrült lány a Leauge of Legends internetes játékból Fotó: Thanior Pictures

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában