Összesítés

2018.03.12. 11:49

Halálos baleset, rablás, tűz – Szomorú hétvégéje volt Zala megyének

Megérkezett a tavasz, de sajnos sok szörnyűség is történt március első hétvégéjén.

zaol.hu

Fotó: Pezzetta Umbeto/Zalai Hírlap

A szombat reggel egyből rossz hírrel indult, hiszen péntek éjszaka kirabolták Nagykanizsán a Sabján Gyula utcai trafikot, ahonnan a gázfegyverrel fenyegetőző tettes több millió forintot lovasított meg. Az eladó szerencséjére a dolog nem fajult tettlegességig, ráadásul az elkövetőt is hamar elkapták. Az esetről itt írtunk.

A rablás után újabb szerencsétlenség történt másnap reggel Nagykanizsán. Egy kebabos konyhája kapott lángra, eddig ismeretlen okokból. Az üzlethelyiségben mindent korom borított, de szerencsére senki sem sérült meg.

Fotó: Pezzetta Umbeto/Zalai Hírlap

Szintén vasárnap reggel egy ozmánbüki, 19 éves fiú halt meg tragikusan, mikor Bagodnál karambolozott. A fiatal azonnal belehalt a sérüléseibe. A másik autóban két gyermek is ült, azonban sem ők, sem a sofőr nem szenvedett súlyosabb sérülést. A baleset helyszínén még vasárnap délután is mindenhol autóroncsok hevertek. Az esetről itt olvashatja tudósításunkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában