Összefoglaló

2024.01.23. 08:48

Ónos eső Zala vármegye közútjain

Zaol.hu

Sikamlós utak és járdák Zalaegerszegen az ónoseső után

Fotó: Pezzetta Umberto

Nagykanizsán felkészültek az ónos eső érkezésére

Nagykanizsán hajnali 3 óra körül mintegy húsz percig esett az ónos eső. Viszont, ahogyan a nagykanizsaiak megszokhatták, a Netta-Pannonia Környezetvédelmi Kft. közterület-gondozási osztályának munkatársai már a fagyott eső előtt egy órával elősózták a város utcáit és tereit. A teljes cikkünket IDE kattintva tudja elolvasni.

Négy jármű ütközött Vasváron

Teljes szélességében lezárták a Semmelweis utca érintett szakaszát. Bővebb információkat ITT olvashat.

Kisebb fennakadásokat okozott az ónos eső Zalaegerszegen

Kedd reggelig nem okozott nagyobb gondot az ónos eső. Egy balesetről érkezett hír, a katasztrófavédelem közlése szerint reggel fél nyolc körül Hahót térségében betegszállító jármű csúszott le az útról. A műszaki mentésére a pacsai tűzoltók vonultak ki, személyi sérülés nem történt. A Zalai utak királyai facebook-csoport híre szerint kedden reggel nyolc óra tájt Zalaegerszegen, a Szívhegyi úton alakult ki forgalmi dugó a burkolat eljegesedése miatt. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja.

Több helyen sózták a járdákat is Zalaegerszegen.
Fotó: Pezzetta Umberto

Autóbusz és személyautó is csúszott az árokba Zalalövő térségében

Ahogy a vármegye többi részén, úgy Zalalövő térségében is okozott kisebb nehézséget a közlekedők számára az ónos eső. A reggeli órákban a 86-os út régi nyomvonalán, a nagyfernekági szerpentinen több jármű is elakadt. A folytatás ITT olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában