Ez történt Zalalövő térségében

2024.01.23. 16:43

Autóbusz és személyautó is árokba csúszott

Ahogy a vármegye többi részén, Zalalövő térségében is okozott kisebb nehézséget a közlekedők számára az ónos eső. A reggeli órákban a 86-os út régi nyomvonalán, a nagyfernekági szerpentinen több jármű elakadt.

Gyuricza Ferenc

Képünk illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Fotó: FedBul

Minderről Gyarmati Antal, a település polgármestere számolt be lapunknak. Mint mondotta, a város belterületén már az éjszaka folyamán megkezdték az előkészítő munkálatokat. Jégoldó, csúszásgátló anyaggal terítették be az utakat, ám az ónos eső miatt azok így is csúszósak, síkosak maradtak.  

– Balesetről szerencsére nem kaptunk hírt – folytatta a polgármester. – A délelőtt folyamán esett még egy kevés ónos eső, ám az már nem befolyásolta negatívan a közlekedés minőségét.  

Vaspört viszont jobban elérte a délelőtti ónos eső, ott a reggeli síkosságot követően napközben újra csúszóssá váltak az utak – kaptuk a jelzést a falubeliektől. A szlovén-magyar határ menti térségben is okozott kisebb fennakadásokat az időjárás. Információink szerint Lovásziban egy autóbusz, míg Reszneknél pedig egy személygépkocsi csúszott az árokba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában