Nem úszta meg a felelősségre vonást

2022.07.19. 08:36

A cserbenhagyónak nem sokkal a baleset után kigyulladt és leégett a kocsija Zalában

A rendőrök előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra az M7-es autópályán balesetet okozó férfit.

police.hu

Képünk illusztráció.

Forrás: pixabay.com

Egy 43 éves siófoki férfi közlekedett egy személyautóval az M7-es autópálya 190-es kilométerszelvényében Budapest irányába 2022. július 17-én 18 óra 30 perc körül, amikor hátulról nekiütközött az előtte haladó személygépkocsinak, aminek vezetője az út szélére kormányozta a gépjárművét. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az okozó jármű sofőrje anélkül, hogy erről és a segítségnyújtási kötelezettségéről meggyőződött volna, a helyszínt szikrázó kerekekkel megállás nélkül elhagyta.

A cserbenhagyó azonban nem jutott messzire, a sávolyi kihajtónál az autópályát elhagyta majd megállt a gépkocsijával, ami kigyulladt és leégett. A helyszínre érkező somogy megyei rendőrök elfogták a jármű vezetőjét, majd előállítását követően átadták az illetékességgel rendelkező Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársainak, akik közúti cserbenhagyás vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták - írja a police.hu 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában