Frissen Zalából

2021.12.04. 11:05

Más nevére kiadott útlevelet adott át a rendőröknek egy vietnámi férfi Letenyén

A Letenye Autópálya Határátkelőhelyen kilépésre jelentkezett 2021. december 2-án délelőtt egy vietnámi állampolgár, aki egy busszal utazott.

police.hu

Zajta, 2015. június 27. Útlevélellenõrzés az ideiglenesen megnyitott határon a Zajtát a romániai Nagypeleskével összekötõ, a magyar-román határon átvezetõ úton 2015. június 27-én. A csaknem hét kilométer hosszú, uniós támogatással megépített útszakasz átadása alkalmából ezen a napon 10 órától éjfélig megnyitották az államhatárt Magyarország és Románia között. MTI Fotó: Balázs Attila

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

Az ellenőrzéskor a 38 éves férfi átnyújtott egy útlevelet, valamint ugyanarra a névre szóló magyar tartózkodási engedélyt. Az egyenruhások megállapították, hogy az átadott okmányokon szereplő férfi, nem azonos az ellenőrzött férfival, valamint, hogy a dokumentumok körözés alatt állnak. Ezt követően ruházat- és csomagátvizsgálás során előkerült a vietnámi férfi nevére kiállított vietnámi útlevél és a magyar tartózkodási kártyája, ami azonban lejárt.

A vietnámi férfit a rendőrök közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában