Futsal

2024.05.03. 08:00

Csúcs ez a bronz

Idegenbeli vereséggel zárta bronzérmes szezonját a Nagykanizsai Futsal Club az NB II. Nyugati csoportjában. A dobogó a gárda történetének legjobb eredménye.

Kühne László

Gyurcsányi Zsolt játékosedző (jobbról a második) magyaráz a csapat tagjainak a Nagykanizsai FC egy korábbi, hazai bajnokiján

Fotó: Szakony Attila

TFSE-11Teamsports–Nagykanizsai Futsal Club 7-2 (2-2)

Budapest, 100 néző. Jv.: Kovács G.

NFC: Szakmeiszter Á. – Bolla, Schuller, Lódi, Bozsoki. Csere: Horváth G., Gyurcsányi, Manganelli. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.

Gólszerzők: Petroff (14.), Tarjáni (16.), Szabó K. (31.), Fritz (34.), Fehér (37.), Hegedűs (39.), Kovács B. (40.), illetve Manganelli (14.), Gyurcsányi (15.).

A vendégek nem kezdték rosszul a listavezető elleni mérkőzést, az első félidőben kifejezetten jól tartották magukat és a szünetig nem is kerültek hátrányba. Fordulás után a hazaiak kihasználták hosszabb kispadjukat és lassan, de biztosan felülkerekedtek. A vendégek örömét azonban a nagy különbség sem rontotta el, az Újpest ugyanis közben 7-6-ra legyőzte a Haladás II-t és ezzel az eredménnyel biztossá vált a Nagykanizsai FC bronzérme. A zalai csapat a rájátszás utolsó körében már nem lép pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában