Frissen Zalából

2021.08.18. 08:50

Ittas járművezetőt fogtak el a rendőrök Nagykanizsán

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, két könnyű sérüléssel, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

zaol.hu

Fotó: Shutterstock

A szolgálatban lévő állomány kilenc személyt fogott el, közülük nyolcat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök nyolc főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Nagykanizsán, az Erdész utcában ellenőriztek a járőrök egy személyautóval közlekedő helyi férfit 2021. augusztus 17-én 10 óra 30 perc körül. Mivel felmerült a szeszesital-fogyasztás gyanúja, ezért a rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív eredményt jelzett. A sofőrt további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították, majd a mérési eredmények alapján gyanúsítottként hallgatták ki járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt, vezetői engedélyét elvették – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában