Frissen Zalából

2021.04.30. 09:08

Halálos quad baleset Zalaszentgrótnál: idős hölgy vesztette életét – Frissítve (videó)

Oldalára borult egy quad Zalaszentgrót zalakoppányi településrészén péntek reggel a Koppányi utcában. A baleset miatt néhány órára lezárták az utat.

Arany Gábor, Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, police.hu Benedek Bálint

Fotó: jelenet a videóból

Érdeklődésünkre a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Tóth Evelin elmondta, hogy pénteken délelőtt háromnegyed kilenc körül gázolásról érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a balesethez a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanítják a járművet. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, ahova mentőhelikopter is érkezett.

Információnk szerint a quad vezetője, egy 59 éves férfi elgázolta a temető irányába haladó 86 éves gyalogos hölgyet, aki a helyszínen életét vesztette. A sofőr megsérült.

12:40 – Zavartalan a forgalom Zalaszentgrótnál

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalanul haladhat a forgalom – tájékoztatott a police.hu.

Az alábbi videót az eset helyszínén készítette olvasónk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában