Vádat emeltek

2020.04.10. 07:00

Megverte jótevőjét a pacsai férfi

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat egy pacsai férfi ellen.

Zala Megyei Főügyészség

Fotó: Shutterstock

Egy 2001-ben született pacsai férfi terhelt és barátja 2019. szeptember 24. napján 20 óra körül a Szentpéterúr, Móra Ferenc utca elején az éppen teherautóval arrafelé közlekedő két ismerősét megkérték, hogy hozzanak nekik benzint, mivel a gépkocsijukkal elakadtak, abból kifogyott az üzemanyag. A kérésre az ismerősök haza is mentek, majd onnan hoztak is a terheltnek és barátjának mintegy 1,5 liter benzint.

Ekkor a terhelt szidalmazni kezdte az egyik ismerősét, a későbbi sértettet, trágár szavakkal illette édesanyját is, amiért csak ennyi üzemanyagot hozott nekik, majd a terhelt egy alkalommal mellbe is ütötte őt, aki erre védekezésképpen visszaütött. A terhelt és a sértett ekkor dulakodni kezdett egymással, amelynek során mindketten az út menti árokba estek.

MAz esés során a sértett került először földre, ahol a terhelt még többször megütötte és megrúgta őt, miközben a sértett is visszaütött és visszarúgott. A terheltet a földön fekvő sértettről a helyszínen jelen lévő harmadik személy rángatta le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában