igazoltatások

2019.05.04. 09:50

Két zalai sofőrnél jelzett az alkoholteszter

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozások vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

police.hu

Fotó: Shutterstock

A zalaegerszegi járőrök 2019. április 6-án a késő esti órákban egy 45 éves teskándi-, 2019. április 10-én délelőtt pedig egy 34 éves zalaegerszegi férfit vontak ellenőrzés alá a megyeszékhelyen, akik személyautóval közlekedtek – áll a police.hu tájékoztatásában.

Az igazoltatások során a rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak, amelyek mindkét esetben pozitív értéket jeleztek, ezért mintavétel céljából előállították a járművezetőket, majd vezetői engedélyüket elvették.

A zalaegerszegi rendőrök a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárások esetében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában