Zaol podcast

2023.07.21. 17:30

Minden, amit az e-roller bérléséről tudni érdemes – Vendégünk Pongrácz Tamás, a Bird rollerek zalai képviselője (1. rész)

Nemcsak a gépjárműforgalom kiváltása, hanem a környezettudatosság is fontos szempont volt a zalai városok számára, amikor az e-roller bérlés bevezetése mellett döntöttek. Zalaegerszeg mellett már Keszthelyen és Nagykanizsán is felpattanhatunk ezekre az egyre népszerűbb közlekedési eszközökre.

Szalay Balázs

Pongrácz Tamás, a Bird rollerek zalai képviselője

Fotó: Fehér Márk

Miért érdemes e-rollerrel munkába indulni, vagy elintézni egy bevásárlást, és hogyan járulhatunk hozzá környezetünk védelméhez, ha az autó helyett inkább az új szolgáltatás igénybevétele mellett döntünk? Kiderül a legfrissebb Zaol-podcast adásból, amelynek vendége Pongrácz Tamás, a Bird rollerek magyarországi üzemeltetőjének zalai képviselője.
A beszélgetés első részében megismerkedhetünk a rendszer működésének alapelveivel, valamint elemezzük a zalaegerszegi tapasztalatokat is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!