KKM 2019

2019.05.22. 18:57

Kőrös László: „Szinte katarzis élményt okoz megtapasztalni az erőfeszítéseink gyümölcsét”

Kőrös László a KKM indulása óta részt vesz a szervezésben, de volt olyan év, amikor futóként is indult. Elmondta, hogy mit jelent tagja lenni a csapatnak, továbbá azt is, hogyan kapcsolódtak be a verseny lebonyolításába a gyermekei is.

zaol.hu

Forrás: KKM

- Hogyan kapcsolódtál a KKM szervezőihez?

- A készülődés folyamata még stresszes, de amikor már zajlik a verseny, fantasztikus érzés látni azt, hogy mennyi ember érzi jól magát a munkánk eredményeképpen. Szinte katarzis élményt okoz megtapasztalni az erőfeszítéseink gyümölcsét. Az első alkalomtól fogva részt veszek a KKM szervezésében, sőt, egy helyi bankfiók vezetőjeként szponzori oldalról is kapcsolatba kerültem a rendezvénnyel, én a versenyirodában dolgozom. Egyébként a párom révén kerültem közelebb a szervezéshez, de egyszer magam is indultam váltóban.

Fotó: KKM

- Mit jelent Neked ez a verseny?

- Ezekben az időszakokban sok munkát, de még nagyobb büszkeséget, hogy egyáltalán részese lehetek ennek a csapatnak. Az évek alatt tényleg egy szuperjó közösség jött össze, melynek tagjai hegyeket is képesek megmozgatni.

- Mire emlékszel a legszívesebben az elmúlt évekből?

- A rajtokat kimondottan szeretem, az összesre emlékszem: maga a látvány és az említett jó érzés miatt, hogy érdemes volt annyit dolgozni a versenyért. Ezen kívül külön örömmel tölt el, hogy a gyermekeim is intenzíven bekapcsolódtak a szervezésbe. Az egyetemista nagylányom minden évben segít a csapatban és most már a tinédzser gyerekeim is saját posztokat vállalnak a versenyirodában.

Az idei Keszthelyi Kilométerek Gyermek futamainak a Zalai Hírlap a névadója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!