A szőlőt régóta a gyümölcsök királynőjének tartják, az ókorban a termékenység szimbóluma is volt. A gyümölcs értékeiről Éder Katalin dietetikus beszélt.
Téli csemegék alkotóelemei azok a sokak által ismert fűszerek, amelyeknek egészségvédő hatásai is jelentősek, ezért érdemes napi étkezésünk részévé tenni ezeket, javasolja Éder Katalin dietetikus.
C-vitaminban gazdag a csicskenye, más néven a csipkebogyó! Teának a piros, kemény húsúakat, lekvárnak a dér csípte ráncosakat gyűjtsük, javasolja Éder Katalin dietetikus.
C-vitaminban gazdag a csicskenye, más néven a csipkebogyó! Teának a piros, kemény húsúakat, lekvárnak a dér csípte ráncosakat gyűjtsük, javasolja Éder Katalin dietetikus.
A citromnál tízszer több C- vitamint tartalmaz, Szibériában nyersen sajt és tej mellé kínálják, Nepálban savanyúságként, lekvárként tálalják, vörös nedvével a nők az ajkukat festik. Ez a homoktövis.
Zalaegerszeg - Igazi tavaszi csemege az akácvirágos palacsinta, érdemes megpróbálni elkészítését, javasolja szakértőnk, Éder Katalin zalaegerszegi dietetikus. Bár kalóriadús, de nem szabad kihagyni ezt a csemegét.
Zalaegerszeg - Igazi tavaszi csemege az akácvirágos palacsinta, érdemes megpróbálni elkészítését, javasolja szakértőnk, Éder Katalin zalaegerszegi dietetikus. Bár kalóriadús, de nem szabad kihagyni ezt a csemegét.