Bulvár

2010.02.02. 12:57

Tesséklássék Mókustól

A hazai könnyűzenei műfajok kedvelői körében nem ismeretlen a Mókus becenévre hallgató Szirtes Edina neve, hiszen neves előadók - például Zséda, Presser Gábor vagy Falusi Mariann - lemezein és koncertjein működött közre. Most azonban szólistaként jelentkezik, hiszen Tesséklássék címmel a közelmúltban megjelent első önálló nagylemeze is.

Gyuricza Ferenc

Szirtes Edina zeneszerzőként és hegedűművészként is rengeteget dolgozott már, emellett van egy saját együttese, amellyel folyamatosan koncertezik Európa-szerte. Sikerének titka, hogy sokféle stílusban mozog otthonosan, ugyanakkor sikerült megőriznie saját egyéni hangzásvilágát úgy énekhangjában, mint hegedűjátékában. Nem véletlen, hogy több kiállításhoz, színházi darabhoz készített már egyéni hangvételű kompozíciókat.

Most egy újabb arcát ismerhetjük meg, hiszen a Tesséklássék című lemezzel önálló szerzeményein keresztül mutatja be saját világát, természetesen nem cáfolva meg a világzenei vonulatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!