ZTE FC

2015.01.09. 13:05

Tárgyalások kezdődnek - Kovácsot és Szappanost szeretné megtartani a ZTE FC

Zalaegerszeg - Egyelőre mérkőzés nélkül ér véget a hét a ZTE FC labdarúgó csapata számára, ám szerdán már pályán lesz Lendvai Miklós együttese. Továbbra is vannak próbajátékosok és az is kiderült, esetleg kik távozhatnak.

Kerkai Attila

Már a felkészülés előtt elhangzott, hogy a ZTE FC keretében valószínűleg nem csak érkezők, de távozók is lehetnek. Az együttes a hét elején látott munkához, a keretben Kocsis Adriánnal és Czirjék Zoltánnal, de kiderült, hogy a két játékos megfelelő ajánlat esetén távozhat.

– Mindkettejükkel abban maradtunk, hogy tárgyalhatnak, és ha számukra megfelelő ajánlatot kapnának, akkor nem gördítünk akadályt a váltás elé – számolt be a legfrissebb híreikről Kocsárdi Gergely klubigazgató. – Addig is velünk edzenek ők is, hiszen a klub igazolt játékosai. Azon is dolgozunk, hogy kik lehetnek azok – főleg fiatalabb játékosainkra gondolok – , akiket esetleg kölcsönadnánk a több játéklehetőség érdekében. Ugyanakkor a jövőre is gondolunk és a klub vezetése úgy döntött, hogy két, a nyáron lejáró szerződésű labdarúgónkkal megkezdjük a tárgyalásokat a folytatásról. Szappanos Péter kapusról és Kovács Gergőről van szó, akikkel kapcsolatban úgy döntöttünk, hogy szeretnénk velük hosszabbítani.

Szappanos Péter az edzésen. A klub marasztalná a kapuvédőt. Fotó: Pezzetta Umberto

Lendvai Miklós vezetőedző pedig arról számolt be, hogy dolgoznak a fiúk, szerencsére csak kisebb betegség és sérülés okoz némelyeknél gondot, de ez sem jelentősen. Főleg fiatalok – Felcsútról, Veszprémből – érkeztek próbajátékra, és a jövő héten is ugyanez várható. Ám az sem kizárt, hogy a szerdai (15.30), Lendván rendezendő, a Bajnokok Ligája őszi csoportkörében szerepelt NK Maribor elleni első felkészülési találkozón nevesebb és ismertebb próbajátékos is lesz majd a ZTE csapatában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!