ZTE FC

2014.04.29. 17:30

Egy-, illetve kétmeccses eltiltás a kiállítottaknak

Zalaegerszeg - A ZTE FC labdarúgócsapatából Kocsis Adrián kettő, Marian Sluka egymeccses eltiltást kapott az MLSZ fegyelmi bizottságának keddi döntése értelmében.

Kerkai Attila

A labdarúgó NB II. legutóbbi, 25. fordulójában a ZTE FC–Balmazújváros találkozón (2-2) a hajrában két zalai labdarúgó is piros lappal szállt ki a játékból. A hét végi mérkőzéseken történt fegyelmi vétségek ügyét kedden tárgyalta az MLSZ illetékes bizottsága, eszerint Marian Sluka egy-, míg Kocsis Adrián kétmérkőzéses eltiltást kapott.

Marian Sluka jövő pénteken visszatérhet a csapatba. Fotó: Pezzetta Umberto

A döntés értelmében mindketten kihagyják a pénteki (17.00), Gyirmót elleni idegenbeli találkozót. Sluka legközelebb a jövő pénteki (15.30), hazai rendezésű ZTE FC–Szolnoki MÁV mérkőzésen lehet ismét tagja a csapatnak, míg Kocsis Adrián a május 17-én (18.00) sorra kerülő, Siófok–ZTE mérkőzésen térhet vissza az együttesbe.

A keddi fegyelmi bizottsági tárgyaláson egyébként a testület összesen 1.8 millió forintos pénzbírságot szabott ki az NB I-es, illetve az NB II-es csapatokra a különböző fegyelmi vétségek okán.

Kapcsolódó hírek:

Nem érzik jogosnak - Sluka és Kocsis is „erősnek" tartja a kiállítást

Vittman-dupla és döntetlen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!