Zalaegerszeg

2011.07.21. 16:17

Aláírásgyűjtés a kertvárosi üzlet ellen

Aláírásgyűjtésbe kezdett Salamon Sándor az egykori zalaegerszegi Kert vendéglő helyére tervezett Penny Market ellen. A beruházás ugyan-akkor már megkapta a jogerős építési engedélyt.

Szabó Judit


Salamon Sándor a Napsugár utcai és a környékbeli lakók kezdeményezésére szervezte az akciót. Attól tartanak, hogy az üzlet nagy forgalmat vonz, és   zavarni fogja  a lakosság  nyugalmát. A tiltakozók szerint a Kertváros ellátása megoldott,   nincs  szükség még egy  élelmiszer-áruházra. A  városvezetéshez  fordulnak, széles körű lakossági egyeztetést szeretnének  a beruházásról. A Penny Market ugyanakkor már megkapta a jogerős építési engedélyt. A beruházó Aréna Ingatlanforgalmazó Kft. ügyvezetője, Horváth Roland  elmondta: augusztusban vagy szeptemberben kezdik az építkezést, s ahogy korábban, most  is hangsúlyozta: odafigyelnek rá, hogy az üzlet   működése ne zavarja  a lakókörnyezetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!