Sport

2015.05.22. 16:42

Gáspár László győzelme - A crossfit zalai képviselői itthon és Athénben is rajthoz álltak

Hazai és külföldi viadalokon is ott voltak a crossfit zalai képviselői. Az egerszegi Gáspár László például Athénban megnyerte kategóriájának küzdelmeit.

Kerkai Attila

Május elején rendezték meg az Athens Throwdown-t, ahol több mint 200 crossfitter vett részt. A 45+ kategóriában Gáspár László az XXL CrossFit Team masters versenyzője képviselte Zalaegerszeget és Magyarországot. Öt feladatot kellett teljesíteni a résztvevőknek a két nap alatt, a hatfős döntőben Gáspár Lászlónak sikerült az első helyezést elérnie, így elnyerte a 45+ kategória bajnoki címét.

Ezt követően Pécs adott otthont az European Masters Throwdown-nak, ahol több mint 19 országból 124 versenyző kvalifikálta magát. Zalaegerszegről Takács József az Elite-Fit, Hencz Gábor, Madár Barna és Gáspár László az XXL CrossFit Team versenyzői mérhették össze tudásukat saját korosztályaikban Európa legjobbjaival. A kétnapos versenyen a döntőkbe jutott versenyzőkre nyolc nagyon kemény feladat várt.

Az egerszegiek kitettek magukért és értékes helyezéseket értek el. A 35+ kategóriában Hencz Gábor 20. a 40+ kategóriában Takács József a 17., Madár Barna a 19., a 45+ kategóriában Gáspár László a 7. helyezést érte el. A versenyzők az elkövetkező időszakban kezdik meg a felkészülést az nyári és az őszi versenyekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!