Sport

2013.10.08. 14:50

Címvédés a baseball NB II-ben

Nagykanizsa - Nem ment végig az NB II-es baseball finálé második meccse, hiszen már a hetedik játékrésznél megvolt a két együttes közötti tíz pont feletti különbség.

Zalai Hírlap

Nagykanizsa Ants–Hungarian Astros 19:6

NB II-es baseball-döntő, második találkozó. Nagykanizsa, 30 néző.

Nem ment végig az NB II-es baseball finálé második meccse, így a hetedik játékrésznél már meg is volt az a bizonyos tíz pont feletti különbség.

A két győzelemig tartó párharc mondhatni simán dőlt el a kanizsaiak javára. Dobó-teljesítményükre, ahogy az a végeredményből is kiderült, valóban nem lehetett panasz. Dobóik mellett még a veterán szekció is kitett magáért, hiszen Gondi Zoltán, az egykori edző és csapatvezető is pályára léphetett.

- Volt egy szakasza a találkozónak, amikor a védekezésünk kevésbé volt hatékony, akkor cseréltünk, s onnantól nem volt probléma – fogalmazott Darabos Gábor, a jelenlegi tréner, aki további érdekességgel is szolgált. – Együttesünkben pályára lépett Gyimes Magdolna is, aki így elmondhatja magáról, hogy a softball bajnoki cím után a baseball NB II-ben is begyűjtött egy elsőséget.

Akik pedig külön dicséretet érdemeltek a meccsen nyújtott produkciójukért, ők Nagy Máté és Mészáros Bence voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!