Sport

2011.06.21. 11:21

Sárkányok sikeres randevúja

Elégedettek lehetünk a rendezvénnyel, versenyzők és nézők egyaránt jól érezték magukat, még ha a vasárnapi időjárás kicsit ki is babrált velünk - hangzott az értékelés a hét végén rendezett Sárkányhajó bajnokságról.

Horváth-Balogh Attila

A nagykanizsai Csónakázó-tavon hét végén megrendezett III. Kanizsai Sárkányhajó Bajnokság és Roadshow-t a szervezők, a Kanizsa Kajak-Kenu Klub és a Kanizsa Turizmusáért Egyesület nevében utóbbi titkára, Tuboly Kinga összegezte, aki az eddig még nem közölt eredményekről is beszámolt. A cégek kategóriájában első helyezett lett a budapesti Merkapt Kft., második a nagykanizsai PB-Hungária csapata, harmadik pedig a szintén nagykanizsai DKG-EAST Zrt. Kútfejek nevet viselő közössége.


Sárkányhajó bajnokság - pénteki képgaléria


Sárkányhajó bajnokság - szombati fotók


Sárkányhajó bajnokság - vasárnapi képek


A baráti csapatok közt a balatonfürediek állhattak fel a dobogó legfelső fokára, második helyezést ért el a nagykanizsai dr. Padló Baráti Kör, harmadik pedig az ugyancsak kanizsai Sunshine csapata lett. Amatőr kategóriában a 350 méteres távon a budapesti Römi SKK csapata bizonyult a leggyorsabbnak, mögötte a Győri Vízisport SE gárdája végzett, harmadik lett a Tatai Hódy Sportegyesület, 4. a Magyar Telekom Rubin LapáTolók, 5. pedig a dél-zalai kajakosokból összeállt Kanizsai Sárkányok-Vizes Blokk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!