Sport

2010.11.11. 17:19

Remekeltek a zalai lábtoll-labdázók

A cserszegi fiú csapat és a kanizsai Kunics Bence révén két bajnoki cím került Zalába a serdülő lábtollasok minapi országos bajnokságáról

Kelemen Valéria

A 15. serdülő országos lábtoll- labda bajnokságon 6 egyesület 67 versenyzője állt rajthoz, s a zalai lábtollas utánpótlás műhelyeket a Cserszegtomaj SK öt, a Szepetnek SE kettő és a kanizsai Zemplén SE egy csapata képviselte. Sportolóink remekül felkészültek az új versenyévadra, amit a két bajnoki cím, a két-két ezüst- és bronzérem ékesen bizonyít.


A Takács Tamás edző vezette cserszegtomaji csapatból a fiúk voltak eredményesebbek, ugyanis a Györei Dávid, Magyarósi Marcell, Oros Edward összetételű hármas bajnoki címet szerzett, egyéniben pedig Magyarósi Marcell a dobogó harmadik fokára állhatott. A cserszegi lányok: Orbán Nikolett, Pál Dorina, Udvari Boglárka csapatban másodikok lettek, egyéniben pedig Pál Dorina ötödik lett.

A Budavölgyi Kálmán irányította Zemplén SE játékosai csapatban csak ötödikek lettek, de egyéniben annál jobban szerepeltek, hiszen a fiúknál kanizsai házi döntőre került sor Kunics Bence és Kovács Patrick révén. Bence egyenletesebb játékot mutatva nyerte a párbajt, s lett serdülő bajnok, Baranyai Benett pedig ötödikként zárt. A szepetneki lányoknak ezúttal nem ment a játék: csapatban egy 4. és egy 7. helyet csíptek el, egyetlen érmüket, egy bronzot, Vlasics Dalma szerezte egyéniben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!