Sport

2010.09.02. 05:29

A bajnoki címre mindig büszke

Nem sokkal a világbajnokság után az országos bajnokságon kellett bizonyítania Tarr Tamásnak, a Zalaegerszegi Városi Modellező Klub versenyzőjének, aki az ob-ról aranyéremmel térhetett haza.

Kerkai Attila

Debrecen adott otthont az idei rádió távirányítású hajómodellezők magyar bajnokságának, melyen Tarr Tamás két számban indult. A kisebb géposztályban, a 3,5 kcm-es kategóriában nem volt szerencséje, hiszen motorhiba miatt végül a negyedik helyezést szerezte meg, viszont a 15 kcm-esek versenyében az egerszegi versenyző aranyérmes lett.


- Éppen fordítva történt, mint a világbajnokságon, ahol a nagyobb hajóval szenvedtem és a kisebbel ment jobban - értékelte az ob-szereplést Tarr Tamás, aki a 3,5 kcm-esek között a vb-n ötödik lett. - Természetesen bajno-ki címet nyerni mindig nagy dolog, mindegy, melyik hajóosztályban sikerül az embernek. Még nincs végea szezonnak, hamarosan Csongrádon rendezik a Magyar Kupa utolsó fordulóját. Ebben mindkét osztályban az élen állok az összetett küzdelmekben, és szeretném is megőrizni a végére ezt a pozíciót. Ahogy persze az ob-n is a duplázás reménye vezérelt, de a műszaki hiba mindig benne van a pakliban. Jó lenne persze, ha a szezonzárón végre elkerülne a balszerencse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!