Rendőrségi

2011.02.07. 09:35

Öt milliót érő rakomány: cigivel tömte ki a Fiat Punto-t (fotókkal)

Közel 800 karton ukrán cigarettával tömött tele egy Fiat Punto-t egy magyar sofőr. Hogy a kicsi kocsiba minél több férjen, még a hátsó ülésektől is megszabadult.

zaol.hu

 


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Zala Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának munkatársai a hétvégén az M70-es autóúton ellenőriztek egy magyar állampolgár által vezetett olasz forgalmi rendszámú Fiat Punto típusú személygépjárművet – áll a hivatal közleményében.

 

Az ellenőrzés során a pénzügyőrök gépkocsi csomagterében és a hátsó ülések helyén összesen, közel 800 karton adózatlan Classic és Chesterfield márkájú ukrán zárjegyes cigarettát találtak.

 

A Zala Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság a több, mint öt millió forint értékű füstölnivalót és a szállításhoz használt gépjárművet lefoglalta, illetve jövedéki orgazdaság bűncselekmény elkövetése miatt feljelentést tett a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóságához. A hatóság egyidejűleg jövedéki eljárást is indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!