Páka

2015.02.17. 17:35

A 105 éves lakót köszöntötték a faluban

Páka - Keveset betegeskedett eddigi élete során, és gyógyszert ma sem szed rendszeresen a százöt éves Bek Mihályné, aki kedden ünnepelte születésnapját.

Korosa Titanilla

1910. február 17-én született Mária néni, a környék legidősebb lakója. Az évforduló alkalmából Lukács Tibor, Páka polgármestere és Tóthné Péter Judit jegyző köszöntötte Mária nénit, aki lányával él együtt a településen. Az idős hölgy mumori születésű, 1931-ben ment férjhez, ekkor került Pákára. Munkás évei alatt több helyen dolgozott, leghosszabb ideig a helyi termelő szövetkezetben. Néhány éve elveszítette látását, de hallása és egészsége a korához képest ma is jó. Két testvére régebben meghalt, lánya, aki nyolcvan éves lesz hamarosan, az egyedüli gyermeke. Két unokája és egy dédunokája van.

Lukács Tibor emléklappal és virággal köszöntötte Bek Mihálynét (ül). Mögötte lánya, Bek Margit és Tóthné Péter Judit (jobbról)
Fotó: Korosa Titanilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!