Letenye

2011.01.10. 11:27

Jótékonysági étel- és ruhaosztás Letenyén

A Muramente Ifjúságáért Egyesület január 8-án, szombaton 11- 15 óráig, az Aranysas vendéglő előtt felállított sátorban nagyon finom, szürkemarhahúsból készült babgulyást kínált rászorulók részére.

Ráczné Lánczok Zsuzsanna

Az étel helyben is fogyasztható volt, és éthordóban akár haza is lehetett vinni a családtagok számára. Az utóbbi lehetőséggel is többen éltek. Ugyanakkor az egyesület felhívására, a lakosság által felajánlott meleg ruhákból is válogathatott bárki, akinek szüksége volt néhány darabra. Több kisgyermek jelent meg hiányos öltözetben, akiket az egyesület aktivistái rögtön elláttak meleg ruhákkal és meleg étellel.


Az egyesület elnöke, Ságvári Endre elmondta, hogy a jótékonysági akciót a nehéz helyzetű családok számára szervezték, gondolva arra, hogy az ünnepek elteltével lehetnek, akik már nélkülöznek. Sajnálatos, hogy sokan szégyellik, hogy nehéz élethelyzetbe kerültek, így nem kérték az ételt, pedig még sokaknak jutott volna.
Köszönet jár a nagykanizsai Arditi Pékségnek, mert kérésünkre térítésmentesen biztosította a kenyeret a babgulyás mellé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!