Kosárlabda

2010.03.09. 19:50

Kosárlabda All Star-gála: összeálltak a csapatok

Összeállt az idegenlégiósok csapata, amely szembeszáll a magyar válogatottal a vasárnapi 18. kosárlabda All Star-gálán. A NB I-ben veretlen Zalakerámia-ZTE KK tagjai közül két légiós, Calvin Watson és Louis Hinnant is bekerült a Völgyi-Patonay vezette csapatba, míg a magyarokat tőlünk Tóth Ádám, Kámán Tamás ésTrepák Zoltán erősíti.

MTI

A szervezők keddi tájékoztatása szerint a külföldiek kispadján ülő Völgyi Péter és Patonay Imre - akik az NB I-ben veretlenül éllovas ZTE-t képviselik - hagyományosan 12 játékosnak küldött meghívót.
   
A program vasárnap 9:30 órakor Pasaréten indul, ahol a spanyol szövetség bevonásával edzőképzésre kerül sor. A délutáni műsor - immár a Sportmax Hegyvidékben - 13 órakor a médiaválogatott és az MKOSZ együttesének összecsapásával kezdődik, majd 14 órától az U18-as és az U20-as válogatott méri össze tudását. A nap főattrakcióját, a Magyarország-Légiósválogatott meccset 16:15 órára tűzték ki.
   
A kínálatban szerepel a tripladobó- és a zsákolóverseny is. A rendezők előbbire a soproni Charles Brooks, utóbbira pedig a kaposvári Larry Welton meghívását tervezik, akik sérülés vagy egyéb lemondás esetén a főmérkőzésen is pályára léphetnek.
   
Az Orangeways kosárgálára 1500 és 500 forintos jegyek kerültek forgalomba.

A magyar válogatott névsora:

Báder Márton, Fodor Márton, Váradi Kornél (Szolnoki Olaj KK), Farkas Attila, Hanga Ádám (Albacomp), Németh István (MJUS-Fortress Körmend), Horváth Ákos, Körtélyesi Gergely (Atomerőmű SE), Molnár András, Szabó Zsolt (Soproni KC), Hendlein Roland, Vojvoda Dávid (Kaposvári KK), Kámán Tamás, Trepák Zoltán, Tóth Ádám (Zalakerámia-ZTE KK), Lóránt Péter (Burgos, spanyol)
 
szakmai igazgató: Mészáros Lajos
 
A légiósok összeállítása:

Jara Rubin Doyne (Marso-Vagép NYKK), Calvin Watson, Louis Hinnant (Zalakerámia-ZTE KK), Darius Rice, Ousmanne Barro (Szolnoki Olaj KK), Matthew Knight (Soproni KC), Winsome Frazier (Falco-SZOVA KC Szombathely), Ivory Clark (Atomerőmű SE), Jermaine Thomas, Mike Scott (MJUS-Fortress Körmend), Michael Lee (Albacomp), Ian Johnson (Kecskeméti KSE)

edzők: Völgyi Péter, Patonay Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!