Frissen Zalából

2021.12.04. 11:30

Egy zseniális családi ház Zalaegerszegen, lendületes, de békés embereknek!

A 129 nm-es, eladó ingatlan egyrészt nyugodtságot, barátságos melegséget áraszt a fa burkolatokkal és az izgalmas, egyedi bútorokkal. Másrészt valahogy érződik egy vidámság, életszeretet is a térben. Jöjjön a hét megyei ingatlana, amelyre talán még bárki lecsaphat!

zaol.hu

“Családi ház Zalaegerszeg belvárosától 5 perc séta távolságra.Felcseperedett a gyermek, aki költözni nem akar de igényli az elszeparált lakrészt? Esetleg a nagyszülőket szeretné maga mellett tudni biztonságban? Kinőtte a jelenlegi lakását és szükséges lenne még egy szoba, konyha és fürdő? Mindháromra megoldás ez a két elszeparálható lakásból álló családi ház.

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

A galériás lakás (80nm) fűtése cirkó kazánnal és egy fatüzelésű kandallóval biztosított, míg a kisebbik lakás (50nm) fűtése gázkonvektorral megoldott.Nagyobbik lakás helyiségei:Földszint: galériás nappali, konyha, fürdő, wc, kamraTetőtér: 2 szoba+ közlekedőKisebbik lakás helyiségei: szoba, konyha fürdőszoba WC-vel, kamra, előszoba, télikertA két lakrész közötti, jelenleg használaton kívüli ajtó megnyitásával a két lakás könnyedén összenyitható és egy nagy 129nm-es élettérként használható.Az ingatlan 276 nm-es területen helyezkedik el, ahol egy személyautó parkolását biztosító garázs, egy fedett zárt és egy nyitott tároló, valamint egy fedett kerti kiülő és pince is megtalálható.A kertben gyümölcsfák és dísznövények, valamint és egy fúrt kút is van. [...]”

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik