Frissen Zalából

2021.09.11. 11:30

Döbbenet luxus, jó ízléssel párosítva, Cserszegtomajon!

A pénz nem boldogít, szól a mondás. Sőt, ízlést sem lehet rajta venni! A most következő, eladásra szánt családi ház tulajdonosainak úgy fest, alapjáraton megvolt a finom vonalakra, minőségi anyagokra, élhető terekre kiélezett szeme. Szerelem ház 120 millióért, sok-sok fotóval!

zaol.hu

“Gyönyörű PANORÁMÁS, kétszintes, 176 nm-es, új építésű ikerház fél, teljes berendezésével együtt eladó! Medence és jakuzzi igény esetén megoldható. Az ingatlan alsó részén egy garázs, előtér, fürdő toalettel, tusolóval és egy hatalmas nappali-konyha-étkező található ahonnan gyönyörű kilátás tárul elénk a Balatonra. A ház második szintjén egy hatalmas fürdőszoba (szauna kialakításának lehetőségével) és 2 (igény szerint 3) hálószobával található.

Fotó: ingatlabazar.hu
Fotó: ingatlabazar.hu
Fotó: ingatlabazar.hu

A fűtés pellet kazánnal megoldott míg az alsó szinten padlófűtéssel. Egy gyönyörű fatüzelésű kandalló is ékesíti a nappalit ahonnan közvetlenül egy nagyméretű gondozott kertbe érhetünk. Az ingatlan berendezései, burkolatai a legfelsőbb kategóriából lettek kiválasztva: ajtói egyedi készítésű falc nélküli MDF ajtók, a fürdőben lévő dobogó teak fa, míg parkettája az emeleten toldás nélküli wenge. Előszoba bútora, beépített szekrényei, komódjai, étkezője, tv állványa, nappali bútorai mind mind dió fából készültek míg lépcsői tömör cseresznyéből. [...]”

Fotó: ingatlabazar.hu
Fotó: ingatlabazar.hu
Fotó: ingatlabazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik