Hírek

2016.03.09. 14:32

Egykori diákok a maiakért

Keszthely – Vajda János Öregdiákok Egyesülete tisztújító közgyűlésén ismét dr. Gárdos Tamást választották elnöknek. Az elnökhelyettes Szanatiné Könyves Györgyi, míg a vezetőség további tagjai Hamvas Endréné, Keveházy Balázs, Dr. Máté Lászlóné, Nagy Tamás és Volfné Iván Klára lettek.

Keszey Ágnes

A szervezet támogatja a jelenlegi diákokat és több fejlesztést is megvalósított az iskolában.

Közel 600 taggal a régió egyik legnagyobb szervezete a több mint húsz éve működő Vajda János Öregdiákok Egyesülete.

Immár harmadik alkalommal Dr. Gárdos Tamás keszthelyi ügyvédet választotta meg az egyesület elnöknek Fotó: Keszey Ágnes

– Céljaink között hangsúlyosan szerepel a jó tanuló, de szociálisan hátrányos helyzetű diákok segítése. Ebben a félévben 15 kérelem érkezett az egyesülethez, 13 diákot tudunk támogatni, havonta diákonként négyezer forintot biztosít az egyesület. A ballagási ünnepségen és az évzárón a kiemelkedő tanulmányi, vagy versenyeredményeket elérő diákokat jutalmazzuk – mondta el lapunknak a szervezet régi – új elnöke, dr. Gárdos Tamás.

Az egyesület ötödik alkalommal idén is meghirdeti a négy év legnépszerűbb tanára díjat: a ballagó diákok szavazata alapján dől majd el, ki érdemli ki az elismerést. A szervezet idén is készül hagyományos, június első szombatján megrendezésre kerülő öregdiák találkozóra. Ekkor az ünnepi közgyűlés és kulturális műsor után a Balaton-parton bográcsban készült ebéd mellett találkozhatnak az egykori gimnazisták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!