Hírek

2014.04.27. 06:39

Frontálisan ütközött két személyautó Nagykanizsán (frissítve)

Nagykanizsa - Az elsődleges orvosi vélemény szerint hárman könnyebben megsérültek abban a balesetben, amely vasárnap hajnali fél egykor történt Nagykanizsán.

Fotók: Szakony Attila

Az eddigi vizsgálatok szerint a 7-es főúton közlekedett Sormás irányából Nagykanizsa irányába egy 31 éves nagykanizsai férfi egy Peugeot 307 SW típusú autóval, amikor nekiütközött az út szélén álló éppen indulni készülő Opel Corsa típusú autónak, amelyet egy 23 éves szintén nagykanizsai nő vezetett, aki mellett egy fiatalember ült. Az ütközés következtében a Peugeot felborult, az Opel pedig egy táblának ütközve állt meg.

A balesetben mindkét sofőr, és az Opel utasa is megsérült. A Peugeot 307-es autót vezető férfi szondája pozitív értéket mutatott.

A helyszínre a Nagykanizsai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság kettő gépjárműfecskendővel és egy műszaki mentővel vonult. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

A baleset körülményeit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!