Hírek

2012.08.25. 09:33

A Fő tér felújítását ünnepelték a nyárbúcsúztatóval

Keszthely - A Fő tér felújításához kötődően szervezett két napos nyárbúcsúztató fesztivált pénteken és szombaton a civil szervezetekkel karöltve a Goldmark Károly Művelődési Központ.

zaol.hu

Noha a program az Adjunk teret a fiataloknak! nevet viselte, a családokat is rendezvények várták. A nyitó napon például családi zumba és bohócműsor szórakoztatta a közönséget - kicsiket és nagyokat -, majd a keszthelyi és környékbeli tánccsoportok léptek színpadra. Az este a koncerteké volt. Közben az érdeklődők kipróbálhatták a Nők a Balatonért Egyesület óriás társasjátékát, s a környezetvédelmi munkával ismerkedhettek. A szombat az ifjúság napja, késő délutántól éjszakába nyúlóan számos zenekar koncertezik.

Megtudtuk: a Goldmark Károly Művelődési Központ hagyományosan szervez tematikus programokat az ifjúság számára. Június közepén a szintén megújult Balaton-parton például tanévzáró bulit tartottak, nagy sikerrel. Amint Osvald Bálint, az intézmény igazgató-helyettese elmondta, az Adjunk teret a fiataloknak! című rendezvényt első alkalommal hirdették meg, célul kitűzve, hogy azon a fiatalok és családok mellett a civil szervezetek is jelen legyenek, bemutatkozhassanak. Ez sikerült, hiszen az érintettek örömmel fogadták a felkérést, a meghívást. A rendezvényen pedig nemcsak az ifjúság, hanem minden korosztály képviseltette magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!