Hírek

2012.02.29. 19:44

Felújítják a pavilonokat Zalakaroson

Zalakaros - Rendkívüli ülése keretében tárgyalta meg szerdán a fürdőváros képviselő-testülete többek között a Gyógyfürdő tér nyugati oldalán lévő pavilonsor átépítésének, felújításának kérdését. A tervezett beruházás az egységes városközpont kialakításának része lesz.

Steyer Edina

A városatyák ez ügyben januárban már egyeztettek az érintett pavilontulajdonosokkal, akik egyébként valamennyien egyetértettek az egységes arculat kialakításának szándékával. A testület szerdán elfogadta az elkészített látványterveket, illetve a kivitelezés költségeit is, melyekről a tulajdonosokat és bérlőket is tájékoztatják rövidesen. A napirend kapcsán elhangzott még, hogy a tér keleti oldalán lévő zöldségpiac frekventáltabb helyre történő áthelyezése is szerepel a tervek között.

Az ülésen szó esett arról is, hogy az önkormányzat szeretné maximalizálni a birtokában található ingatlanokból befolyt összegeket, ezért a testület úgy határozott: az eddig szinte kihasználatlan Hegyalja utca 40. szám alatti családi házat hosszú távra bérbe adja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!