Hírek

2011.08.26. 15:45

Figyelem! Változik a forgalmi rend Keszthelyen

Hétfőtől további forgalmirend-változással kell számolniuk a keszthelyi belvárosban közlekedőknek, a Fő téren zajló építkezés miatt. Az új ideiglenes rend várhatóan október közepéig marad érvényben.

Horányi Árpád

A belvárosi munkák újabb ütemében az Átrium üzletház előtti útszakaszt lezárják az autóforgalom elől, így nem lesz járható gépkocsival az Erzsébet királyné - Fő tér - Bem utcai útszakasz. Ez a helyzet a környező utcák forgalmi rendjében is változást okoz. Az Erzsébet királyné utca a célforgalom számára továbbra is teljes hosszában járható lesz, a Csány utcai kereszteződéstől a Fő térig zsákutcaként funkcionál, a Jókai utcából érkező autósok ezért csak jobbra kanyarodhatnak. A Bem utca az Uterberger utcától marad egyirányú, a Fő tér felé eső része pedig zsákutca lesz, kizárólag a célforgalom számára, a parkolás szüneteltetésével. Az Unterberger utca fogalmi rendje ennek érdekében megfordul, a piac bejárata felől lesz egyirányú.
 
Az autóbusz járatok a Piac téri és Rákóczi téri megállókat hétfőtől nem érintik, a Lovassy utcán közlekedve a 8. szám előtt (Admirál ház) állnak meg.


A gyalogos közlekedés várhatóan szeptember 1-től módosul majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!