Hírek

2010.09.22. 02:26

Kell egy sportcsarnok!

Piecs Adrienn, a nagykanizsai Városvédő Egyesület képviselőjelöltje mondta el kedden a város ifjúsági és sportéletével kapcsolatos elképzeléseit, melyben egy sportkomplexum hiányára hívta fel a figyelmet.

Sámel József

Mint mondta: a Kanizsán induló 90 képviselőjelölt közül ő az egyetlen, aki hivatásszerűen foglalkozik a sporttal. A jelölt szerint a következő ciklusban fontos lenne a létrehozása, mely az élsportot és a szabadidősportot egyaránt kiszolgálná. A képviselőjelölt szerint a labdarúgás súlypontját vissza kellene helyezni az NTE-sporttelepre, az ugyanis jobban megközelíthető, s alkalmasabb is egy NB II-es csapat számára. Az Olajbányász-pálya területét viszont felszabadíthatná a város, s kijelölhetné lakópark építésére. Piecs Adrienn elmondta: támogatna egy olyan városi ösztöndíjprogramot, mely támogatást adna azon fiataloknak, akik a város számára fontos stratégiai területen végeznek, s helyben maradnak, esetleg visszaköltöznének. A civilben vívóedző jelölt támogatná, ha a főállásban foglalkoztatott edzők bérének egy részét az önkormányzat viselné, így talán több képzett szakember maradna Nagykanizsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!