Hírek

2009.08.11. 02:28

Pó a polgárőröknek

Zalakoppány - Munkájuk elismeréseként adományozott zászlót a helyi polgárőr egyesületnek a részönkormányzat. A lobogót dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke adta át.

Sámel József

Falunap keretében került sor az ünnepségre, melyen elismerték a polgárőr csoport munkáját. Beszédet mondott dr. Túrós András, aki megköszönte az áldozatos, a falu közösségét szolgáló munkát. Mint mondta, nagy szükség van a polgárőrökre, akik munkájukat önszorgalomból végzik, vigyázva a település biztonságát. Úgy vélte, minden településen fontos, hogy a polgárőr egyesületek működőképesek legyenek, maradjanak, s szorosan együttműködjenek a rendőrökkel. Szavait követően az egyesületnek anyagi támogatást, Hetényi Ferencnek és Mittermayer Miklósnak pedig elismerést adott át. 

Ugyancsak támogatást kapott a csoport Nagy Kálmántól, a megyei közgyűlés alelnökétől, s Császár Józseftől, Zalaszentgrót polgármesterétől. Megköszönte a polgárőrök munkáját Vigh László országgyűlési képviselő is. A rendezvényen szóba került, hogy nagyban segítené az állandó szolgálatot adó zalakoppányi polgárőrök munkáját egy autó. Az országos szövetség elnöke megígérte, hogy segít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!