Jó esély van a továbbjutásra

2024.04.09. 10:01

Idegenbeli bravúrral kezdett a Vadmacskák SE

A Kanizsai Vadmacskák SE a női kosárlabda Amatőr NB I-es bajnokságban 17-30. helyéért kiírt rájátszásban idegenbeli bravúrral nyitott a fővárosban. A visszavágót vasárnap rendezik Nagykanizsán.

Kühne László

Rezsek Réka 20 pontig jutott a fővárosban, ami nagy segítség volt együttesének is

Fotó: Szakony Attila

ELTE Fortis – Kanizsai Vadmacskák SE 54-55 (10-19, 15-7, 18-10, 11-19)

Budapest, 50 néző. Jv.: Gyurka, Darai.

Vadmacskák: Németh L. 8, Rezsek 20/3, Kiss Szabó 11, Szilágyi L. 12, Kékesi 2. Csere: Bagonyi 2, Simon E., Simon-Riechel. Edző: Gábor Erzsébet.

A Vadmacskák SE a Zöld csoport harmadik helyezettjével, tehát a jól ismert ELTE Fortis csapatával mérkőzhet az első körben. A nyolcadik helyen zárt kanizsaiak lemérhették azt is, hogy fejlődésben hol tartanak, akik egyébként az első 18 forduló végére jelentősen előre léptek. A kanizsaiak folytatták a tendenciát, a rájátszásuk első meccsén jól kezdtek, viszont a házigazdák a második és a harmadik negyedet ugyanúgy biztosan behúzta. A végjátékra összekapta magát a KVSE és lelkes, taktikus játékával sikerült is megszereznie a győzelmet, mely pszichésen is sokat jelenthet a folytatásra, hiszen e meccs visszavágóját április 14-én rendezhetik Nagykanizsán.

Jók: az egész kanizsai csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában