Ilyen egy vállalható vereség

2023.11.08. 18:00

A csoport egyik legjobbjától kapott ki a Vadmacskák SE

Csoportja egyik favorit csapatát fogadta a női kosárlabda Amatőr NB I. Zöld csoportjában a Vadmacskák SE. A vendégek győztek, de a fővárosiakkal lényegében végig tartotta a lépést a kanizsai együttes.

Kühne László

Szilágyi Luca a KVSE egyik legjobbja volt

Fotó: Szakony Attila

Kanizsai Vadmacskák SE – TFSE-MTK U23 59-70 (17-20, 13-13, 13-17, 16-20)

Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Szalai Zs., Németh S.

Vadmacskák SE: Németh L. 18, Rezsek 14, Kiss Szabó 6, Szilágyi L. 20/3, Kékesi. Csere: Simon E. 1, Simon-Riechel, Csordás, Simon A. Edző: Gábor Erzsébet.

Egyenrangú ellenfélként kezdett a fővárosiakkal szemben a Vadmacskák, mi több, hosszabb-rövidebb ideig vezettek is a házigazdák. Ekkor Szilágyi Luca járt az élen a pontszerzésben, a második tíz perc során aztán valamelyest ellépett a KVSE-től a TFSE-MTK utánpótlása. A meccs 18. percében újra egyenlítettek a dél-zalaiak, és a nagyszünethez közeledve is ellenlábasuk nyomában maradtak. Mi több, a 24. percben már újra ők vezettek Németh Luca duplájával, a budapestiek azonban visszavették a vezetést. Az utolsó felvonásban a hazaiak egyszerűen nem tudtak négy pontnál beljebb kerülni, s a találkozó zárásához közeledvén még a TFSE-MTK U23 lépett el jobban a Vadmacskák SE-től, mely mindent egybevetve vállalható vereséget szenvedett a tabellán harmadik és esélyesebb csapattal szemben.

Jók: Szilágyi L., Németh L., Rezsek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában