NB III: volt kiállítás és csaknem meglepetés is...

2023.08.02. 20:22

Ikszelt a Nagykanizsa az Iváncsával

A labdarúgó NB III. szerdai játéknapján a zalai csapatok közül az FC Nagykanizsa hazai pályán döntetlen játszott , míg a ZTE FC II. Tatabányán helytállt, de kikapott.

Kerkai Attila

Szilágyi Adrián, az FC Nagykanizsa játékosa igyekszik kihozni az iváncsai játékosok gyűrűjéből a labdát

Fotó: Gergely Szilárd

Délnyugati csoport

FC Nagykanizsa – Iváncsa KSE 0-0
Nagykanizsa, 500 néző. Jv.: Bana.

FC Nagykanizsa: Kálovits - Szabó P., Bence Sz., Kovalovszki, Varga D. - Szilágyi, Godzsajev, Kálmán Sz. (Kondor, 46.), Szökrönyös (Szanyi, 72.) - Szinay (Lőrincz B., 46.), Kalafat (Fehér B., 63.). Vezetőedző: Gombos Zsolt.
A csoport egyik rangadóját játszotta a Nagykanizsa csapata, amin nem született gól. Az első félidő a vendégeké volt,  utána a  hazaiak irányítottak. A Nagykanizsa vezetőedzőjét reklamálásért a 68. percben kiállították.
Gombos Zsolt: „Volt egy tizenegyesgyanús helyzet, amit nem fújt be a játékvezető, ezt követően azonnal az orrom előtt vágták fel csúnyán  egyik játékosomat...  Ilyenkor ezer fokon ég egy edző, szóvá is tettem ezt. De nem kenem a játékvezetésre a pontvesztést, mert az első félidőben  gyengén játszottunk, csak szünet után javultunk fel. Vannak, akik nem érzik át a csapatból a dolgok jelentőségét, ennek lesz következménye.”  

Északnyugati csoport:

Opus Tigáz Tatabánya – ZTE FC II. 2-1 (1-0)  
Tatabánya, 100 néző. Jv.: Papp Á.

ZTE FC II.: Deme, Tullner, Török K., Bodrogi (Wolf, 80.) - Csóka Do., Mulasics (Balabás, 56.), Kozári =(Dobos, 56.) - Baloteli (Molnár (87.), Lengyel, Varga L. (Györe, 56.).  Vezetőedző: Koller Zoltán.
Gólszerzők: Kiprich D. (10.), Kicsis (71.), illetve Csóka Do. (79.).

A csoport egyik faviritjának  otthonában nagyon szépen helytállt a ZTE II. csapata. A vereséget nem tudta elkerülni, de a nagyon fiatal együttes  teljesítménye dicsérendő.

Koller Zoltán: „Azt gondolom, hogy játékosaim mindent megtettek. Hetven percig a sokkal esélyesebb csapaté volt a meccs, de az egyenlítés után  akár döntetlenre hozhattuk volna a találkozót. Dicséret érte, mert ki-ki meccset vívtunk a végén a csoport favoritjával.  Hibák  persze vannak, ezeket ki kell javítani.”  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában