Negyven résztvevővel

2023.06.14. 13:21

Évadnyitó amatőr teniszverseny a Helikon TC-nél Keszthelyen

A Balaton-parti városban a Helikon TC bázisán megrendezett remek hangulatú verseny nyitotta meg a teniszévadot. A viadalon negyven sportoló vetélkedett.

Góth Imre

A résztvevők csoportképe

Fotó: Góth Imre

A rendezvényről szólva Horváth Imre klubelnök kiemelte, hogy a sportszerű küzdelmek mellett az egész nap a jókedv és barátság jegyében telt.

A szombati páros mérkőzések négy csoportban zajlottak és az amatőr besorolás ellenére nagyon erős mezőny állt össze erre a napra. A verseny szinte végig gyönyörű júniusi napsütésben zajlott, a mérkőzések nagyon szorosak és izgalmasak voltak, illetve a játék színvonalára sem lehetett panasz.

– Az évadnyitó versennyel és minden programunkkal nem titkolt célunk, hogy népszerűsítsük a sportágat és a rendszeres testmozgást a környékbeli lakosok körében is – fogalmazott Horváth Imre. – A sport ugyebár megtanít becsületesen győzni és emelt fővel veszíteni, vagyis a sport mindenre megtanít. Minden résztvevőt visszavárunk egy év múlva, az újabb szezonnyitóra, de persze addig is lesznek még programjaink. Az idei évben október végéig várjuk pályáinkon a sportolni vágyókat. Minden résztvevőnek gratulálunk az elért eredményéhez, és külön köszönjük a segítséget Pécsi Attilának, aki zökkenőmentesen bonyolította le ezt a viadalt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában