Nem jöttek haza üres kézzel a karatésok

2023.05.12. 09:00

Jól szerepeltek a ZSKE fiatal versenyzői az elmúlt hetek megmérettetésein

A Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület tagjai jól szerepeltek az elmúlt hetek versenyein, előbb remek eredményeket értek el Szombathelyen, majd egy kicsit távolabb, Jászberényben is.

Kerkai Attila

A Sakura Kupán szerepelt gyerekek Fotó: ZH

A vasi megyeszékhelyen megrendezett XXIII. Sakura WKF Karate Kupán Horváth Maja Viktória (10-11 évesek) formagyakorlatban első lett, kumitében pedig a második helyen végzett. Formagyakorlatban az egy kategóriával idősebbek között is az első helyen végzett. Horváth Ármin Gábor (6-7 évesek) szivacs kumitében ugyancsak az első helyen végzett. Balogh Miranda (8-9 évesek) kumitében a második helyen zárt, és katában is a második helyen végzett. A 12-13 évesek korcsoportjában Nagy Kata ugyancsak szépen szerepelt a kumitében elért második helyezésével. Geszti Márton (15-16 évesek) kumitében ért el harmadik helyet.

Balról Nagy Kata, mellette Tóth Jázmin: mindketten dobogóra állhattak Fotó: ZH  

A Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület fiataljai később ott voltak a Jászberényben rendezett XVIII. Ippon Shobu Diákolimpián, melyen jól szerepeltek. Diákolimpia lévén, a ZSKE versenyzői ezúttal iskoláik színeiben is versenyeztek. A 12 évesek korcsoportjában az egerszegi Dózsa-iskola tanulója, Nagy Kata kumitében ezüstérmet szerzett. Tóth Jázmin a 16 évesek mezőnyében indult. Az egerszegi Ganz-technikumban tanuló karatés formagyakorlatban állt dobogóra, hiszen harmadik lett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában