21 koreográfiával neveztek

2023.05.10. 10:00

Fődíj, különdíj és megannyi arany minősítés járt a nagykanizsai Magic Ritmo csapatának

A nagykanizsai Magic Ritmo tánccsoport tagjai Komlón szerepeltek az I. StarDanceArena országos minősítő táncversenyen, ahonnan Szollár-Nikolics Zsanna, Fási Barnabás, Farkas Alexandra és Kovács Barnabás felkészítők tanítványai számos kiváló helyezéssel tértek haza.

Benedek Bálint

A kanizsai fiatalok sok koreográfiája közül az egyik. A Magic Ritmo lenyűgözte a zsűrit

Forrás: Magic Ritmo

A kanizsai táncosok a versenyre 21 koreográfiával neveztek amatőr, haladó és profi szinten. A fiatalok szólóban, duóban és formációban is színpadra léptek. Összesen 85 tanítvány vett részt kortárstánc, moderntánc és hip-hop kategóriában. Korcsoportok szerint pedig a mini, ifjúsági és tini hip-hop, ifjúsági és haladó kortárstáncban mérték össze a tudásukat a népes mezőnnyel.

Tíz formációs táncuk hat arany minősítést szerzett, négy pedig úgynevezett kiscsillag díjjal gazdagodott. Ezenkívül 11 szóló és duó koreográfiájuk hét arany, egy ezüst és három kiscsillag elismerést érdemelt ki. A Magic Ritmo a leglelkesebb, a legeredményesebb csapat különdíját, valamint a verseny fődíját is kiérdemelte. Sőt a vegyes műfaj győztesei is a kanizsai csoport tagjai lettek. További különdíjasok: A Hatalom körforgása című haladó kortárstánc csoport, Emmanuelle című haladó kortárstánc csoport gyakorlatai, Pető Kamilla és Bankó Bálint Egy barátság kezdete című produkciója, Farkas Alexandra és Kovács Barnabás Ne engedj el! című duója, Farkas Luca és Kovács Barnabás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában