Jubilált a futóverseny

2023.05.10. 19:45

Alsónemesapáti vitte haza a Sárvíz-kupát

Mozsár Eszter

Az egyik szám rajtjának pillanata

Forrás: alibánfai önkormányzat

Mintegy 150 fő részvételével rendezte meg a XX. Sárvíz-kupa mezei futóversenyt kedden délután Alibánfán a helyi önkormányzat és az Egervári László Általános Iskola Zalaszentiváni Telephelyiskolája – tájékoztatta lapunkat Kondor Anita népművelő. A faluház környékén egy 600 méteres, szalaggal körülvett pályát alakítottak ki, a gyerekek vegyesen aszfaltos részen és füvön futottak. Az általános iskolás diákok négy korcsoportban mérték össze ügyességüket. Korcsoportonként az első három helyezett érmet és oklevelet kapott, s minden résztvevő gyermeket csokoládéval is díjaztak.

A gyülekező csapatok csoportképe
Forrás: alibánfai önkormányzat

A kupát az Alsónemesapáti Csertán Sándor Általános Iskola vihette haza. Ők az alsó és felső tagozatos csapatversenyt, valamint az iskolák közötti versenyt is megnyerték, összesen 4 első helyezést értek el. Második helyen végzett az iskolák közötti versenyben az Egervári László Általános Iskola (Egervár), harmadik lett a Söjtöri Deák Ferenc Általános Iskola, negyedik helyen pedig az Egervári László Általános Iskola Zalaszentiváni Telephelye végzett.

A söjtöri iskola
Forrás: Alibánfai önkormányzat

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában