Labdarúgás

2023.04.05. 08:34

Zala Megyei Kupa: szerdán nyolc mérkőzést rendeznek

Szerda délután rendezik a labdarúgó Zala Megyei Kupa 4. fordulóját, amin a tét a nyolcaddöntő kivívása. A mostani 11 párgyőztesei mellett az öt erőnyerő (Hévíz, Zalakomár, Gyenesdiás, Lenti TE, Semjénháza) kerül be a legjobb 16 csapat közé.

Kerkai Attila

A Zalaszentgrót együttese az Óhíd vendége lesz

Fotó: Kósa Róbert

A találkozókat szerda délután  rendezik, egy mérkőzést pedig már kedden lejátszottak: a Zalaapáti 3-3-s döntetlent játszott kertigépvilág.hu-Bödével, s mivel a zalaapátiak alacsonyabb osztályban szerepelnek, ők jutottak tovább. A Gelse-Szepetnek és a Pórszombat Police-Ola LSK találkozók elmaradnak, mivel a Pórszombat és a Gelse lemondta a mérkőzést, így a a Szepetnek és a Police-Ola a továbbjutó.
A szerdai mérkőzések. 16.30: Miklósfa-Horváth MÉH Kiskanizsa, Lovászi Bányász-Csesztreg, Óhíd-Zalaszentgrót, Nagylengyel-Magnetic-Andráshida TE, Tormafölde-Zalalövő, Keszthelyi Haladás-Deák-Gizmó Murakeresztúr. 17.00: Zalatárnok-Tarr Andráshida TE, Zalaware Botfa-Zalaszentiván.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában